Kılıçdaroğlu'ndan sandığa 15 gün kala sağ duyu çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan sandığa 15 gün kala sağ duyu çağrısı

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu iktidarın son günlerde muhalefete yönelik sert eleştirilerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu "Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum. Seçime gidiyoruz, savaşa değil. Kendi halkınıza karşı Uhud Savaşı b

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu iktidarın son günlerde muhalefete yönelik sert eleştirilerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu "Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum. Seçime gidiyoruz, savaşa değil. Kendi halkınıza karşı Uhud Savaşı benzetmesi yaptınız. İşgalciye benzettiniz be halkımızı. Nerede duracaksınız? İçinizdekini dizginleyin, yoksa bu nefret başta sizi sonra hepimizi yutacak" dedi.

İktidar kanadından son günlerde muhalefete yönelik sert eleştiriler yükselmeye devam ediyor. Binali Yıldırım "Bu seçim, işgalcilere karşı istiklal mücadelesi seçimi" cümlelerini kullanmış İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise "14 Mayıs’ta siyasi bir darbe yapmak istiyorlar" sözleriyle yeni bir tartışmanın başlamasına sebep olmuştu. Son olarak Bekir Bozdağ da "Seçim akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak" diyerek tartışmanın dozunu artırmıştı.

Muhalefet kanadı iktidarın ayrımcı ve iftira dilini kullandığını söyleyerek sert tepki göstermeye devam ediyor. Son olarak Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

'SON 10 GÜNDE GİRİŞİLECEK PİS İŞLERİ BİLİYORUM'

"İçinizdekini dizginleyin, yoksa bu nefret başta sizi sonra hepimizi yutacak" diyerek iktidara seslenen Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kaydetti:

Bu kirli dile son verilsin. Akla gelmeyecek pis oyunlar ve ithamlarla neye varmak istendiğini insanımız görüyor. Seçime gidiyoruz, savaşa değil. Nice iktidarlar değişti, yola hep devam ettik. Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum. Ve onlara diyorum ki: Azıcık sağduyu!

'VATANIMIZIN HUZURUNU BOZMAYIN'

Bırakın halkımız huzur içinde, gülümseyerek sandığa gitsin, içi ferah evine dönsün. Mahalleyi, haneyi pervasızca kutuplaştırmanızdan bıktık usandık. Bu kalan süreyi gerçekten bir seçim havasında geçirmek istiyoruz. Artık vatanımızın huzurunu bozmaktan vazgeçin.

'NEREDE DURACAKSINIZ?'

Seçime darbe dediniz.
Kendi halkınıza karşı Uhud Savaşı benzetmesi yaptınız.
İşgalciye benzettiniz be halkımızı.
Nerede duracaksınız?

'BU NEFRET HEPİMİZİ YUTACAK'

Ben üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmeye ve sağduyu çağrısı yapmaya devam edeceğim. Çünkü sağduyusunu kaybetmiş olanın yardımına şeytan koşarmış. İçinizdekini dizginleyin, yoksa bu nefret başta sizi sonra hepimizi yutacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.