Başakşehir'den Marius Sumudica bombası!

Başakşehir'den Marius Sumudica bombası!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica hakkında ülkesi Romanya'dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Gaziantep FK ile yollarını olaylı bir şekilde ayıran Marius Sumudica, geçtiğimiz ay Çaykur Rizespor'un başına geçmiş ancak Yeşil Beyazlılar ile çıktığı dört maçta bir galibiyet ve üç yenilgi almıştı. Erzurumspor maçı sonrası aldığı istifa kararından güçlükle vazgeçirildiği öğrenilen Rumen teknik adam hakkında bugün ülkesinden gelen iddialar ise gündem oldu.

Sport adlı internet sitesi, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde 49 yaşındaki hocanın Süper Lig'in son şampiyonu Başakşehir'in gündeminde olduğunu duyurdu. Haberde Aykut Kocaman'ın yönetiminde çıktığı beş maçın dördünü kaybeden ve tek galibiyetini Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe karşısında elde eden Turuncu Lacivertliler'in kötü gidişin devam etmesi hâlinde Sumudica'yı göreve getirmek istediği belirtildi.

Kocaman'ın kaderinin önümüzdeki üç hafta içinde oynanacak Antalyaspor, Konyaspor, Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarına bağlı olduğu öne sürülürken yönetimin Sumudica'yı soyunma odasındaki atmosferi iyileştirebilecek ve doğru isimlerin transferini sağlayacak kişi olarak gördüğü ifade edildi.

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.