Akşener Gaziantep'te: Fukaranın derdini biz çözeceğiz!

Akşener Gaziantep'te: Fukaranın derdini biz çözeceğiz!

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, yurt gezileri kapsamında gittiği Gaziantep Şahinbey İlçesinde toplanan kalabalığa konuştu, esnafın derdini dinledi.

Davut UÇAR / YENİÇAĞ Gaziantep

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, Gaziantep ziyaretinde Şahinbey İlçesindeki Balıklı Parkı'nda vatandaşlara seslendi. 

Gaziantep'te olmaktan memnuiyet duyduğunu söyleyen Akşener 75 ili, ilçelerini gezdiğini belirterek vatandaşların, milletin, emeklinin, kimsesizlerin sesi olmak için yola çıktığını söyledi.

"Buraya bütün ağaları getirin, hepsi sizi dinlemek zorunda kalsınlar. Çok kolay oylarınızı aldılar." diyerek Türkiye'nin zenginler ve fakirler şehri diye ikiye bölündüğünü öne süren Akşener şöyle devam etti:

"FUKARANIN PARTİSİ OLDUK"

"Biz fukaranın partisi olduk, olmaya devam ediyoruz. Biz fukaranın derdini çözeceğiz. Allah bana ve arkadaşlarıma bunu nasip edecek. İşsiz gencin derdini çözeceğiz. Ama tekrar söylüyorum, şuculuk buculuk üzerinden çok kolay oy aldılar. Buna alıştılar, insan 500 milyon dolarlık uçağa biner mi kardeşim, millet açken biner mi?"

"EYT SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

EYT'lilerin sorunlarını çözeceğini belirten Akşener, "O sözden cayarsam zaten sizin özellikle İstanbul'daki başkanınız, ayakkabısını çıkarır hepimizi kovalar. Dolayısıyla EYT'yi çözmek Allah bize nasip edecek herhalde. Çünkü söz verenler caydılar. Allah beni size karşı yalan söyleyenlerden eylemesin. Yalancılık çok kötü bir şey, hayal kurduruyor, umut ettiriyor ve sonuç itibarıyla yerine getirilmediği zaman da Türkiye'ye dair hayallerimiz, umutlarımız ortadan kalkıyor." dedi.

Akşener, daha sonra beraberindeki parti yöneticileriyle esnafı ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.