Sedat Peker Bakan Soylu'ya tarih verdi! Bu sevincin uzun sürmeyecek

Sedat Peker Bakan Soylu'ya tarih verdi! Bu sevincin uzun sürmeyecek

Organize suç lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman soylu hakkında açıklamalarına devam etti.

Sedat Peker sosyal medya hesabından Bakan Soylu'ya yüklenerek, 15 Temmuz'dan sonraki zamanda bekle beni, seni deli edeceğim" açıklamasında bulundu.

İşte Sedat Peker'in açıklaması:

1-doncu süleyman video çekerken sana söylemiştim ya göreceksin diye, bunlar sizin iyi günleriniz. Beni öldürmekten başka kurtuluşunuz yok. Gerçi ölümüm bile size kurtuluş olmayacak. Bakanlar kurulu toplantısında anlatıyordun ya: Sedat Peker’i takip ediyoruz, şu an şu ülkede, …

2-…hem Türkiye’de hem bulunduğu yerde operasyon yapacağız diyordun ya, sen beni dakika dakika takip ederken ben de seni bakanlar kurulundaki konuşmaların dahil her yerde dakika dakika takip ediyorum. İçimden bir ses Bunca geçmiş var, bunca emek var, …

3-bana bunu yapmaz dese de içimdeki diğer ses de İnsanoğlu çiğ süt emmiştir belki de yapar diyordu. Yanlış adam, yanlış zaman, yanlış seçim, göreceksin. İstediğin kişilerin desteğini al, hiçbir tanesi benim desteğini aldığım yerden büyük değil.

4-Siz onlarca milyar doları çalarken, beş altı bin TL maaş aldığı için ailesine bakamadığından psikolojik sorunlar yaşayıp intihar eden polislerin desteği benimle. Benim kız çocuklarımı ağlattığın gibi haksız yere ağlattığın tüm çocukların duaları benimle.

5-Devletin parasını çalıp hakkını yediğin, tüyü bitmemiş yetimlerin destekleri benimle. fetocu diyip malına çöktüğün ama aslında fetocu olmayan mağdurların destekleri benimle. Kısacası Yüce ALLAH’ın desteği benimle. Çünkü yaptığınız zulümler Arşı Aleme ulaştı.

6-Gayretullaha savaş açan hiç kimse galip gelmemiştir. Vallahi yenileceksiniz, billahi yenileceksiniz. 15 Temmuz geçsin seni öyle bir yerden vuracağım ki (mecazi anlamda) akıl sağlığını kaybedeceksin.

7-Sayın Cumhurbaşkanı ile resim çekildin diye sünnet çocukları gibi mutluluktan uçuyorsun. Sana söz veriyorum bu sevincin uzun sürmeyecek. Tek darbede bir gözünü, bir böbreğini, bir kolunu, bir bacağını birden koparacam (mecazi anlamda).

8-doncu süleyman, 15 temmuzdan sonraki zamanda bekle beni, seni deli edecem. Eline düdük verip başına huni takacam. Ancak merhametli davranıp ilaçlarının dozunu yükseltecem. Zekaya saygı duymayı öğreneceksin, atılan tweetlere yenileceksin.

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.