'Kılıçdaroğlu idam edilmeli' demişti, kovulunca Akit ifşalarına başladı

'Kılıçdaroğlu idam edilmeli' demişti, kovulunca Akit ifşalarına başladı

Daha önce CHP lideri Kılıçdaroğlu için 'İdam edilmeli' diyen Akit TV'nin eski Ankara Temsilcisi Mehmet Özmen, Akit'te 'FETÖ borsası' kurulduğunu iddia etti.

Geçmişte başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere muhalefeti hedef alan bir çok "haber"e imza atan eski Akit TV Ankara Temsilcisi Mehmet Özmen, işten çıkarıldıktan sonra haklarının verilmemesi üzerine geçmişte çalıştığı gazeteyle ilgili ifşaatlarına devam ediyor. 

Akit’te 'FETÖ borsası' kurulduğunu iddia Özmen, Youtube kanalı üzerinden yaptığı yayında, bir iş insanının 'FETÖ' dosyasının kapatılması karşılığında milyon liralık anlaşma yapıldığını söyledi.

"Ben FETÖ ile mücadele ederken bunlar Akit'in merkezinde FETÖ borsası kurmuşlar. FETÖ borsası ayağında, Osman Nuri Karahasanoğlu bir yanda, Serdar Uslu bir yanda diğer yanda da ünlü bir işadamı var.  O işadamına da sıra gelecek şimdi kim olduğunu söylemiyorum" diyen Özmen, "O işadamının FETÖ dosyasını nasıl kapattırdığınızı çok iyi biliyorum. Türkiye’nin en iyi tanıdığı o işadamının FETÖ dosyasını kapatıp karşılığında kaç milyon aldığınızı çok iyi biliyorum. Biz kelle koltukta bu ülke, bu bayrak için FETÖ ile mücadele ediyoruz siz FETÖ’cülerin dosyasını kapatmak için milyonları götürdünüz. FETÖ’cü FETÖ’cü diye haberler yapıyorsunuz ardından sözleşmeyi de basıyorsunuz. Ne ala… Nasıl insansınız siz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.