Soylu için zehir zemberek sözler

Soylu için zehir zemberek sözler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İBB'ye yönelik çıkışarına Mehmet Tezkan'da zehir zemberek sözlerle eleştiri geldi. Tezkan, Bakan Soylu'nun paçoz bir siyaset yürüttüğünü savundu.

Gazeteci yazar Mehmet Tezkan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için zehir zemberek ifadeler kullandı. Tezkan, Bakan Soylu’nun paçoz siyaset yürüttüğünü dile getirdi. İktidara yakın medya tarafından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ( İBB) 'sosyal hizmet uzmanı' olarak çalıştığı ileri sürülen Şafak D.'nin terör örgütü PKK üyeliğinden gözaltına alındığı açıklanmıştı. İBB ise açıklamasında, Ş.D.'nin Avrupa Birliği (AB) destekli bir projede sınırlı süreli olarak görev yapmasına rağmen, işe başlarken adli sicil kaydı alındığı ve temiz olduğunun görüldüğü belirtilmişti.

Bu gelişmeler sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamaları Halk TV yazarı Mehmet Tezkan’da eleştiri geldi. Tezkan, “Algı operasyonu yapıyorlar. İnsanlar, İmamoğlu’nun PKK ile iş birliği yaptığına inansın istiyorlar. Yaftalamakta sınır tanımıyorlar… Bunun adı paçoz siyasettir. Ahlakın devre dışı kaldığı siyasettir. Müptezel siyasettir. Pespaye siyasettir. Karalama, itibarsızlaştırma siyasetidir… Bu siyaset tarzı söyleyene itibar kazandırmaz, söyleyeni yüceltmez, alkış aldırmaz ama Türkiye’yi küçültür, sıradanlaştırır, kabile devletine döndürür… Siyaset, kendine musallat olan bu iblisten kurtulmadıkça korkarım Türkiye’yi aşağıya çekmeye devam edecek. Neyse bu bayram günü Çetin Altan ustanın dediği gibi; enseyi karartmayalım…” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.