Süleyman Özışık'tan, Sedat Peker'e: Çok baba bir adam!

Süleyman Özışık'tan, Sedat Peker'e: Çok baba bir adam!

Süleyman Özışık’ın, Sedat Peker ile iki kez görüştüğünü iddia etmesinin Sedat Peker'e övgüler dizdiği video ortaya çıktı.

Sedat Peker’e yakınlığı ile bilinen Emre Olgun'dan,  Süleyman Özışık’ı terletecek paylaşım! Süleyman Özışın’ın, Peker ile yakın olmadığı savunması yapmasının ardından konuşan Olgun, Süleyman Özışık’ın düğününe gönderilen 80 bin TL değerindeki takı ve çelengi dile getirdi. Olgun, Özışık’ı işaret ederek, “Sedat Peker hediye olarak maddi değeri takriben 80.000 ₺ olan mücevher kolye göndermişti. Neden kabul ettin?” diye sordu.

Süleyman Özışık’ın yakın olmadığını ifade ettiği Sedat Peker’den 80 bin TL değerindeki takı alması kafalarda soru işareti oluşturdu.

Emre Olgun, sözlerine şöyle devam etti:

“Ayrıca büyük devasal bir Sedat Peker çelengi vardı. Onun önünde neden ailecek fotoğraf çekildiniz?

Yani iki kez görüşmediğin ortada. Öyle ki, vücut diliyle bile haber gönderdiğin veya selamladığın bir insan ile hayatında sadece iki kere görüşmüş olduğuna ortalama zeka seviyesine sahip hiç kimse inanmaz.

Süleyman Özışık, Gerçeklerin, bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Sn. Sedat Peker ile sadece 2 kere görüştüğünü beyan ediyorsun. Ancak video içeriğinde ismi geçtiğinde kolunla bir takım hareketler yapıyorsun bu gizli bir konuşma metodu mu?”

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.