Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na evinin önünde saldırı

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na evinin önünde saldırı

Son dakika haberi... Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde düzenlenen silahlı, sopalı saldırının ardından bir saldırı da Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na gerçekleştirildi.

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, evinin önünde arabasına bineceği sırada arkadan gelen 3 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

Yeniçağ gazetesinin haberine göre; Saldırganların 34 plakalı bir araba ile geldiği iddia edildi. Emniyette ifade veren Uğuroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

GELECEK PARTİLİ ÖZDAĞ'A SALDIRI

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a da evinin önünde silahlı, sopalı saldırı düzenlenmişti. 5 kişilik bir grubun gerçekleştirdiği belirtilen saldırının ardından Özdağ'ın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Olayı Twitter hesabında duyuran Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, "Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir" demişti.

DAVUTOĞLU: SIRADA KİM VAR?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da aynı gün içinde yaşanan iki saldırıya tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Davutoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Selçuk Özdağ, Orhan Uğuroğlu… Sırada kim var? 

Vatandaşının can emniyetini sağlayamayan iktidar görevde kalamaz! Yetkilerinizi mafyaya mı devrettiniz?

Mardin seyahatimi yarıda keserek Parti Başkanlık Kurulumuzu olağanüstü toplamak üzere Ankara’ya dönüyorum."

Kaynak: Karar Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.