Hekim Birliği Sendikası Deprem Bölgesinde

Hekim Birliği Sendikası Deprem Bölgesinde

Türkiye 6 Şubat deprem şehitlerini anarken, Hekim Birliği Sendikası yöneticileri de deprem bölgesinde sağlık kuruluşlarını ziyaret etti, bölgede görev yapan hekim ve sağlık profesyonellerinin sorunlarını dinledi.

Türkiye 6 Şubat depreminin yaralarını sarmaya çalışırken, Hekim Birliği Sendikası yöneticileri de deprem bölgesinde çeşitli temaslarda bulundu.

“Deprem bölgesinde fedakarca görev yapan tüm meslektaşlarımızın yanındayız”

Deprem bölgesine yönelik ziyaretler kapsamında Hekim Birliği Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Dr. Sedat Özbay, İlkay Özge ve Emrah Şahin, Hatay’daki hastaneleri ve konteyner ASM’leri ziyaret etti. Ziyaretlerde bölgede görev yapan hekimlerimizin sorunları yerinde dinlendi. Hekim Birliği Sendikası yöneticileri, yaptıkları açıklamada, “Deprem bölgesinde fedakârca görev yapan tüm meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.