MHP'li  Karaismailoğlu'na sert tepki

MHP'li Karaismailoğlu'na sert tepki

MHP'li vekil Yılmaz, ittifakı olduğu iktidarın Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'na 5 yıldır bitirilemeyen yol için sert tepki gösterdi.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ittifakı olduğu iktidarın Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’na bitmeyen yol için sert tepki gösterdi.

Szöcü'de yer alan habere göre Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Plan ve Bütçe Komisyonu'nda konuşan MHP'li vekil Yılmaz, "20 kilometre yani 20 kilometrelik yolu yapamadık. Bu, bizim devletimizin zaafından mı? Tabii ki hayır bakanım" ifadelerini kullandı.

"BU YOL ARTIK KANGREN HALİNE GELDİ"

Karayollarıyla da bölge müdürüyle de görüştüklerini ifade eden MHP'li Yılmaz, "Düzce-Yığılca Yolu’nun kısa viyadük, küçük tünel ve kalan kısmının yapılması. Bu yol, gerçekten artık kangren hâline geldi, yaklaşık şöyle diyebilirim ki kırk senedir bu yola hiçbir yatırım yapmamış devlet" dedi.

"5 YILDIR 20 KİLOMETRELİK YOLU YAPAMADIK"

"Sağ olun, sizin zamanınızda, 2012 yılında Sayın Cumhurbaşkanı o zaman Başbakandı. Yığılca’yı ziyaretinde buraya söz verdi ve yolun yapımına beş sene önce başlandı" diye konuşan Yılmaz, "Ama hâlâ tamamlanamadı; tamamlanamayan yolun kümülatif kilometresi 20 kilometre yani 20 kilometrelik yolu yapamadık. Bu, bizim devletimizin zaafından mı? Tabii ki hayır bakanım" ifadelerini kullandı.

ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ'NÜ ÖRNEK VERDİ

MHP’li Yılmaz, "Eğer 18 Martta, Çanakkale’de dünyanın en büyük ayak açıklığı olan köprüsünü yapabiliyorsa bizim devletimiz, 28 kilometrelik Ovit Tüneli’ni yapabiliyorsa bu yolu hayli hayli, leblebi gibi bitirmesi lazım ama maalesef sayın bakanım bu konuda bir gelişme yok" diyerek tepkisini dile getirdi.

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.