Çakıcı aynı sözlerle Bahçeli'yi de tehdit etmiş

Çakıcı aynı sözlerle Bahçeli'yi de tehdit etmiş

Korkusuz Gazetesi yazarı Can Ataklı, Alaattin Çakıcı'nın geçmişte Devlet Bahçeli'ye yönelik kullandığı hakaret dolu ifadeleri köşesine taşıdı.

Korkusuz Gazetesi yazarı Can Ataklı, Organize suç örgütü liderliğinden yargılanan ve hüküm giyen Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden mektuplarının ardından geçmişte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik kullandığı hakaret dolu ifadeleri köşesine taşıdı.

Korkusuz Gazetesi yazarı Can Ataklı'nın köşe yazısının Alaattin Çakıcı'nın Devlet Bahçeli'yi hedef aldığı açıklamalarının yer aldığı bölüm şöyle:

"ŞAŞIRDIM

Bahçeli de nasibini almış aslında
Siyaset çok beter bir şey.

Bir kere genellikle pek utanmanız olmayacak.

Sabah dediğinizin tersini akşam söyleyebileceksiniz, yüzünüze vurulduğunda da hiçbir şey olmamış gibi sırıtacaksınız.

Günün durumuna göre, bir oraya bir buraya rahatlıkla gidip gelebileceksiniz.

Siyasetçi olunca hangi cephedeyseniz karşıdakilere aklınıza gelen her türlü hakareti yapabileceksiniz.

Sonra saf değiştirdiğinizde bu kez geldiğiniz yere ağır hakaretler edeceksiniz.

Buna alışmam pek mümkün değil.

Ama bir de hesapta aynı safta olup da onca hakaret ettikten sonra, tekrar can ciğer kuzu sarması olanlar var.

Örneğin Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı’na akıl almaz sözler söyledi ve söylemeye de devam ediyor.

Her neyse hesapta savcılık soruşturma açtı sonucunu göreceğiz.

Ancak Çakıcı, meğer bugün kendisi için koca iktidarı bile sıkıntıya sokan Devlet Bahçeli için daha önceleri çok ağır sözler söylemiş.

Bunların bir kısmı yayınlanmıştı ama yine de merak eden olur diye Çakıcı’nın Bahçeli’ye yönelik sözlerini sizler için toparladım;

“İnsan bu kadar aciz, egoist ve bencil olamaz. Sen kimsin? 1980 öncesi ne hizmet yaptın? Hapishanede yıllarca mı yattın? Bir ülkücüye cezaevlerinde 1 TL mi gönderdin? Senin için batının ajanı diyorlardı. İnanmıyordum. Senin kalbinde Türk Cumhuriyetleri için sevgi olduğuna inanmıyorum. Parti içinde demokrasi olmazsa iktidara gelsen, ülkede nasıl demokrasiyi oluşturacaksın?

Miladı dolmuş, yürüyen Buda kılıklı efendi. Bu faşist düşüncelerine devam edersen, bu şerefli camiayı tamamen yok edeceksin. Miladı dolmuş, yürüyen Buda kılıklı efendi.. Yüreğin yiyorsa, beni öldürtecek ….. var mı sende?

Adam gibi eğer dava adamıysan camiayı telef etme ya da onursal ol. Partiyi ehline bırak. Biri senin dışında bir açıklama yaparsa, ağzımın ayarı yok. Ağır konuşurum. Allah seni egolarından arındırsın”.

NOT: Nedense Alaattin Çakıcı hakaret ettiği herkese “Yüreğin yetiyorsa gel öldür” diyor. Kılıçdaroğlu’na da söyledi bu sözü, Bahçeli’ye de söylemiş.

Kaynak: KRT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.