AKP'yi karıştıracak iddia...

AKP'yi karıştıracak iddia...

23 Haziran İstanbul Seçimi ile ilgili flaş bir iddia geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, bir AKP milletvekilin çocuklarının bile CHP'ye oy verdiğini söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Oğuz Kaan Salıcı katıldığı bir canlı yayın programında çarpıcı tespitlerde bulundu, gündeme dair açıklamalar yaptı.

23 Haziran İstanbul Seçimi'nde CHP'nin her kesimden oy aldığını belirten Salıcı, isim vermeyeceğinin altını özellikle çizeçerek, "AKP milletvekillerinin çocukları bile CHP'ye oy verdi" dedi.

Salıcı, AKP'nin terörist başı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Kırmızı Bülten ile aranan Osman Öcalan'ın kardeşinin devletin kanalı TRT'de yayına çıkarılmasının MHP seçmenini etkilediğini ifade ederek, "Osman Öcalan TRT'de yayına çıkarılınca MHP seçmeni ertesi gün bize oy verdi ya da sandığa gitmedi" dedi.

2018'de CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet Partisi'nin ortak anayasa çalışması yaptığı iddiasına ilişkin Salıcı ortada yazılan bir Anayasa taslağının olmadığını belirterek, "Anayasa'nın ilk 4 maddesi kırmızı çizgimizdir" ifadesi kullandı. 

Kaynak: KRT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.