Dernek Programı Nedir?

Dernek Programı Nedir?

Dernek Programı Nedir? Dernek programı genel olarak derneklerin takip edilmesini sağlayan bir işlemci ile çalışan aktif programdır.

Dernek Programı Nedir?

Dernek Programı Nedir? Dernek programı genel olarak derneklerin takip edilmesini sağlayan bir işlemci ile çalışan aktif programdır.

Dernek programı dernek içinde çalışan yöneticilerin ve çalışanların yaptıkları tüm işlemleri anında takip edebilmenizi sağlar. Dernek programı işlerinizi büyük ölçüde rahatlatacaktır. Bunun yanı sıra hem bilgisayarınızdan hem de tablet ve cep telefonlarınızdan kolaylıkla dernek programını yönetebilirsiniz.

Dernek programını kullanabilmek için sadece internet erişimine sahip olmanız yeterli olacaktır. Sadece dernek kurucusu veya yöneticisi olarak sizlerin takip etmesini sağlamaz. Alt işlemleri yapan kişiler için de yetki sınırlaması oluşturarak dilediğiniz işlemler için görevler de atayabilirsiniz.

Dernek Programı Özellikleri Nelerdir?

-Dernek programı panelinden pek çok işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

-Dernekler için oldukça önemli olan karar defterleri için yapmanız gereken tüm işlemleri yine dernek programı üzerinden işleme koyabilirsiniz.

-Çalışanlarınız için yapacağınız duyuruları dernek programı üzerinden saniyeler içinde yapabilirsiniz.

-Dernek içinde alınmış olan tüm kararları ve kararlara ait olan resmi evrakları da dernek programı içerisine yükleyerek herkese ulaştırabilirsiniz.

-Dernek programının siz kullanıcılarına sunmuş olduğu en büyük avantajlardan biri de SMS gönderme portalının olmasıdır. Bu portal sayesinde toplu şekilde dernek üyelerine ve dernek içinde çalışan herkese kolaylıkla kısa mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz mesaj listesini de önceden hazırlayarak zaman ayarlı olarak gönderme şansına da sahip olacaksınız.

-Dernek icra listeleri ve gerekli olan tüm resmi evraklar yine dernek programı içerisine taranarak kolaylıkla depo edilebilir.

-Dernek için geçmişe yönelik görmek istediğiniz tüm evrak ve belgelere artık dernek programı arşivinden kolaylıkla erişebilirsiniz.

-Görselleri ve evrakları yüklemek için sadece fotoğraf çekmeniz veya belgeler için tarayıcı kullanmanız yeterli olacaktır.

-Dernek programı özellikle belge ve evrakların kaybolması sorununun önüne geçmektedir. Bu sayede geçmiş dönemlere ait ihtiyacınız olan herhangi bir belgeye bile saniyeler içinde dernek programı içerisinden ulaşabilirsiniz.

-Dernek aidat ayarları ile birlikte dernek borçlarının ve alacaklarının takibi dernek programı muhasebe sistemi üzerinden kontrol altında tutabilirsiniz.

-Otomatik ödeme veya hatırlatma bölümü sayesinde de aidat toplama döneminizi asla geciktirmezsiniz.

-Dernek programı içerisine dilediğiniz kadar yeni üyelik ekleyebilirsiniz. Dernek içinde üyeler arasında oluşturacağınız gruplar için de grup ekle özelliğini kullanabilirsiniz.

-Derneğe üye olan herkese numara vererek dönemsel olarak gruplandırma şansınız da bulunuyor.

-Dernek gelir ve giderlerinizi daha kapsamlı bir şekilde tutarak artık kağıt dönemine son verebilirsiniz. Kasa ve ara virman özelliği sayesinde dernekte yapılan harcamaları ve gelirleri anında karşılaştırabilirsiniz.

-Cari işlemler sizleri ekstra hesap yapmaktan kurtaracak en önemli özelliğinden biridir.

Dernek Programı Sistemi İçerisinde Hangi Uygulamalar Vardır?

Sistem Plus Dernek programı oldukça kapsamlı bir içeriğe sahiptir. Özellikle dernek içerisinde günlük işlerinizi oldukça kolaylaştıran bu uygulamalar ile tüm veri girişlerinizi de bilgisayarınızda kayıt altına almış bulunacaksınız.

Personel İşlemleri

Dernek içerisinde çalışan tüm personellerin işlemlerini dernek programı içerisinde kolaylıkla yapabilirsiniz. Maaş ödemeleri, personellerin yıllık veya haftalık izinleri ve kişisel bilgileri ile pek çok kayıt işlerini düzenli bir şekilde program içerisine kayıt edebilirsiniz. Dilediğiniz kadar personel ekleyebileceğiniz personel işlemleri kısmından sadece ekle ve düzenle kısmını tercih ederek kayıt işlemlerini anında düzenleyebilirsiniz.

Dernek Üyeliği İşlemleri

Derneğe üye olan yeni veya eski tüm kayıtları bir arada tutabilmek için kişi ekle ve düzenle kısmını tercih edebilirsiniz. Yeni üye ekle kısmından derneğe üyelik kaydını yaptıran kişilerin bilgilerini detaylı bir şekilde kaydetme şansınız bulunuyor. Ayrıca üyeler arasında gruplar kurmak istediğinizde de yine grup ekle ve düzenle seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Dilerseniz Excel dosyası üzerinde tüm üyelerin listesini çıkartarak anında programa Excel dosyası ile yükleme de yapabilirsiniz.

Aylık olarak gruplandırabileceğiniz üyelerin takibini program üzerinden daha kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Örneğin kasım ayı üyelik bilgileri diyerek kasım ayında üye olan veya dernek üyeliğinden çıkışını yapan kişilere kolaylıkla erişebilirsiniz.

Üyelerin iletişim bilgileri, kimlik ve adres bilgileri ile ihtiyacınız olan tüm detayları üyelik işlemleri kısmına kaydedebilirsiniz.

Ayrıca dernek üyeliğinden ayrılan kişileri sadece aktiflikten ve üyelikten çıkartabileceğiniz gibi tamamen program içerisinden de silebilirsiniz.

Muhasebe Kayıtları İşlemleri

Dernek içerisinde tutulması gereken tüm cari hesap işlemlerini programa kayıt edebilirsiniz. Hem gelir hem de gider kayıtlarınızı tek bir program içerisinde tutarak dernek muhasebe kayıtlarını daha kolay kontrol altında tutabilirsiniz. Anlık olarak gelir ve giderleri işleyebileceğiniz gibi raporları yine Excel dosyasına yazarak buradan da yüklemesini yapabilirsiniz. Günlük kasa takibi ile gün içinde derneğe gelen aidat paralarının ve giderlerin kontrolünü anında yapabilirsiniz. Ayrıca program içerisinde sisteme girmiş olduğunuz tüm verileri raporlar şeklinde de inceleyebilirsiniz. Aylık virman ve cari raporları ile dernek muhasebesinin genel gidişatını da kontrol altında tutma şansına sahip olabilirsiniz.

Tahsilat Ve Ödeme İşlemleri

Muhasebe bölümü dışında kullanabileceğiniz tahsilat ve ödeme işlemleri dernek içinde günlük ve haftalık olarak yapmanız gereken tüm işlemlerin takibini içermektedir. Dernek borçlarını borç girişi bölümüne ekle seçeneği ile birlikte ilave edebilirsiniz. Eklemiş olduğunuz ve kayıt ettiğiniz tüm borçları dilerseniz zaman ayarları yaparak dilediğiniz döneme ait olacak şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Dernek aidat ayarları listesi ile alınması veya ödenmesi gereken tüm aidatları tek bir doysa içerisinde tanımlayabilirsiniz.

Toplu olarak listeleyebileceğiniz borç kayıtlarının yanı sıra ödeme zamanlarını da yine hatırlatıcı olacak şekilde program içerisine kayıt edebilirsiniz.

Mesaj Gönderme İşlemleri

Sistem Plus Dernek programının belki de en büyük kolaylık sağlayan uygulamalarından biri de SMS gönderme özelliğidir. Mesaj gönderme özelliği ile toplu olarak dernek içindeki herkese anında mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca göndereceğiniz mesajları hazır şablonlar haline getirerek dilediğiniz zaman göndermek için kayıt edebilirsiniz.

Dernek çalışanları haricindeki tüm üyeler için de aidat hatırlatması veya diğer bilgilendirmeler için SMS gönderme şansına sahip olacaksınız.

Dernek üyeleri için doğum günü mesajları veya özel günler ve bayramlar için atacağınız toplu tebrik mesajlarını da yine program içerisinden kolaylıkla hazırlayarak gönderebilirsiniz.

Bu uygulamalar haricinde program içerisinde faiz işlemleri, faiz hesaplama, gelir ve gider kalemlerini ayrı olarak kaydedebileceğiniz uygulamalar da yine program içerisinde kullanabileceğiniz diğer özelliklerdendir.

Dernek programı sayesinde yapmanız gereken tüm kayıt işlemlerini kaybolmamak üzere cihazlarınıza kaydedebilirsiniz. Programın sunduğu en büyük avantajlardan biri de geçmişe yönelik bulmak istediğiniz tüm bilgilere sadece arama botunu yardımı ile saniyeler içinde ulaşabilmenizdir. Dernek programı olukça kolay bir ara yüze sahip olduğu için programın kurulumunun ardından hemen kullanıma başlanabilmektedir. Programı kullanmak için dilerseniz tek bir yöneticiye yetki verebilir veya birden fazla yönetici atayarak kullanıcı sayısını çoğaltabilirsiniz. Sınırlı yetki vererek alt işlemlerin yapılmasını da yine program aracılığı ile aktif hale getirebilirsiniz. Sistem.plus sitemizden dildiğiniz an bizler ile iletişime geçerek dernek programı hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Alt kullanıcıların yaptıkları kayıt, giriş ve çıkış işlemlerinin hepsini anında görüntüleyerek kontrol etme şansına sahip olabilirsiniz. Dernek işlemleri için sizlere büyük kolaylık sunacak olan program içerisinde ihtiyacınız olan tüm özelikler mevcuttur. Tek bir program kullanarak tüm veri giriş ve çıkışlarını anında kaydetme ve kaybolmamak üzere herhangi bir süre sınırı olmadan saklama lüksüne sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.